Het bereiden van een perfect sappige steak vereist niet alleen vaardigheid, maar ook het juiste keukengerei. Voor vleesliefhebbers zijn stalen pannen de voor de hand liggende keuze - duurzaam, veelzijdig en goed warmtegeleidend. Ontdek waarom deze onverwoestbare krachtpatser ook niet mag ontbreken in je keuken.
- Bestand tegen alle temperaturen
Staal heeft een uitstekende hittebestendigheid, zodat je optimaal kunt profiteren van koken op hoge temperaturen. Staal geleidt en slaat warmte ook goed op. Het is de ideale keuze voor het bereiden van vlees op hoog vuur. - Verbetert de eigenschappen
Meer overstalen pan je kookt en bakt, hoe beter het is. Als je de pan gebruikt, wordt hij zwarter, wat geen slechte zaak is, maar een positieve verandering. Van welk ander kookgerei kun je zeggen dat het met de jaren beter wordt? - Absoluut onschadelijk
Oppervlak ijzerpannenDe is erg hard en er komen geen krassen in bij normaal gebruik. Andere pannen kunnen afwerkingen loslaten en in het eten terechtkomen tijdens het koken, maar met staal krijg je dat in geen geval. - Alle warmtebronnen
Staal is een ferromagnetisch metaal, dus je kunt er voedsel mee bereiden op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over wat je met deze pan moet doen als je een inductiekookplaat hebt. - Robuust en solide
Op het eerste gezicht geeft stalen kookgerei een solide indruk en het ziet er niet alleen solide uit, het is het ook echt. Als je er op de juiste manier mee omgaat, zal het je jarenlang van dienst zijn en misschien laat je je geliefde pan wel na aan je nakomelingen.